vrijdag 22 maart 2013

Bladerdeeg cupcake met een eitje


Het recept voor deze cupcakes is heel snel, simpel en je kunt ook makkelijk verschillende variaties maken. Voor het leukste effect gebruik je vrolijk gekleurde of gedessineerde cupcakevormpjes. Deze heerlijke cupcakes zullen je paasbrunch zeker opvrolijken! 

Bladerdeeg cupcake met een eitje
voor 6 cupcakes

6 eieren
6 ontdooide bladerdeegvellen
6 vrolijke papieren cupcakesvormpjes 
een muffin bakblik
extra ingrediƫnten, zoals fijngesneden zongedroogde tomaat, geraspte kaas, hamblokjes enz.
zeezout
peper

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Zet het bakblik klaar met daarin de papieren vormpjes. Snijd de bladerdeeg een beetje op vorm en bekleed de vormpjes hiermee
Leg wat lekkere ingrediĆ«nten naar keuze op de bodem, zoals fijngesneden zongedroogde tomaatjes en geraspte kaas. Breek een eitje in de vormpjes, zorg dat de dooier nog heel is. 

Bak de cupcakes voor ongeveer 15 minuten in de oven. Bestrooi met een beetje zout en peper. Laat ze iets afkoelen voordat je ze eet, dan komt het papiertje er makkelijker af. 

Vrolijk Pasen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...