woensdag 13 november 2013

Naan pizza


Op internet kwam ik het idee tegen om naanbrood te gebruiken als pizzabodem. Je kunt natuurlijk alle kanten op met dit idee en de pizza beleggen met jou favoriete ingrediĆ«nten. Ik koos voor champignons en mozzarella. Om de champignons extra smaak te geven heb ik ze eerst gebakken en besprenkelt met een beetje balsamicoazijn, heerlijk! Ik heb mini naans gebruikt maar je kunt natuurlijk ook een groot naanbrood gebruiken. 
Het is een heerlijk makkelijk receptje! Ideaal voor een drukke dag, eet er een salade of een kop soep bij en je hebt een complete maaltijd. 
Ga jij deze naan pizza met champignons en mozzarella uitproberen of heb je zelf al een heerlijk idee voor een andere topping? 


Naan pizza
2 stuks

2 mini naans
klein blikje tomatenpuree
een paar kastanjechampignons
halve bol mozzarella
scheutje balsamicoazijn
oregano
zout
peper

Verwarm de oven voor op 200°C.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de naans op. Besmeer ze met de tomatenpuree. 

Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit een klein scheutje olijfolie in een pan en bak hierin op hoog vuur de champignons. Besprenkel met een scheutje balsamicoazijn.

Leg de champignons op de met tomatenpuree besmeerde naans. Snijd of scheur de mozzarella in stukjes en leg deze op de champignons. Bestrooi met oregano, zout en peper. 

Bak de naan pizza's voor ongeveer 8 minuten in de warme oven.

Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...